Automaten voor verenigingen

Waarom een automaat voor uw vereniging?
Om de tijdsbesteding bij uw vereniging nog aantrekkelijker te maken voor uw leden plaatsen wij o.a. pooltafels, voetbaltafels en dartautomaten bij verenigingen. Dat kan een amusementsautomaat voor een jongerencentrum zijn maar ook voor een kantine van een voetbalvereniging.

Het kost u niets!
Wij verzorgen de plaatsing, het bruikleen en het onderhoud gratis! Uw taak bestaat hoofdzakelijk uit het beheren van het muntgeld.

Wanneer is een vergunning nodig?
Voor kansspelautomaten en behendigheidautomaten is een aanwezigheidsvergunning van de gemeente nodig. Amusementsautomaten kunnen zonder vergunning bij de vereniging geplaatst worden.

Contact
Wilt u ook de sfeer in uw vereniging verhogen door middel van een amusementsautomaat? Neem dan vrijblijvend via telefoon, e-mail of het informatie formulier met ons op.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.