Behendigheidsautomaten

Wat is een behendigheidsautomaat?

Een behendigheidsautomaat is een automaat waarop voornamelijk inzicht, behendigheid, kennis en reactie uitgeoefend kan worden, beter bekend onder de noemer ‘videogames’. De gewonnen prijzen zijn in de vorm van speelduur verlening of vrije spelen op de automaat. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van behendigheidsautomaten.

De onderstaande automaten kunnen wij bijvoorbeeld direct plaatsen!

mega_touch!mega_touch

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.