Contact gegevens

Wij zijn gevestigd in de gemeente Landsmeer, onder de rook van Amsterdam en een paar minuten vanaf de Ringweg Amsterdam. Omdat wij meestal onderweg zijn om nieuwe speelautomaten te plaatsen en (doorgaans kleine) storingen te verhelpen, ontvangen wij leveranciers en klanten alleen op afspraak in ons kantoor.

Onze contact gegevens voor het maken van een afspraak kunt u aan de rechterzijde vinden.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.