Historie Borbo Automaten

Borbo Automaten houdt zich al ruim 40 jaar bezig met de exploitatie van speelautomaten en is de exploitant van gokkasten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten aan de horeca in Amsterdam en omstreken. Uiteraard kunnen ook horeca ondernemers uit de regio Utrecht, Rotterdam en Den Haag bij ons terecht voor een gokkast of andere speelautomaat. Door de jaren heen hebben wij niet alleen veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de exploitatie van speelautomaten, maar ook van juridische en andere aspecten die hierbij komen kijken. Wij helpen onze klanten graag vooruit, zeker in deze tijd, waarbij de opbrengst van een speelautomaat een welkome aanvulling is op de omzet van een horecabedrijf.

Wilt u een gokautomaat voor uw horeca bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.