Hotel automaten

Waarom een automaat in de lobby of bar van uw hotel?
Omdat speelautomaten de omzet verhogen zijn zij een goede toevoeging op de exploitatie van uw hotel. Naast het geld dat de automaten opleveren zal ook de omzet van uw bar of keuken stijgen. Dat komt omdat uw gasten niet elders hun vermaak hoeven te zoeken.

Het kost u niets!
Wij verzorgen de plaatsing, het bruikleen en het onderhoud gratis! Uw taak bestaat hoofdzakelijk uit het beheren van het muntgeld.

Wanneer is een vergunning nodig?
Voor kansspelautomaten en behendigheidautomaten is een aanwezigheidsvergunning van de gemeente nodig. Overige automaten kunnen zonder vergunning geplaatst worden.

Aanvraag aanwezigheidvergunning
Borbo Automaten verzorgt samen met haar klanten de aanvraag van aanwezigheidsvergunningen. Wij hebben, dankzij onze goede reputatie, prima contact met gemeenten en ondervinden zelden problemen bij de aanvraag van vergunningen.

Contact
Wilt u ook uw omzet verhogen door op een prettige manier speelautomaten in uw hotel te exploiteren? Neem dan vrijblijvend via telefoon, e-mail of het informatie formulier met ons op.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.