Responstijden automaten service dienst

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Dit maakt ons een betrouwbare partner. Indien wij een automaat niet ter plekke kunnen repareren plaatsen wij een vervangende automaat.

Kleine storing versus grote storing
Voor een kleine storing als een lampje dat het niet (goed) doet is niet de grootst mogelijk urgentie noodzakelijk. Mocht er een muntproef dienst weigeren of er iets anders aan de hand zijn wat het spelen op de automaat belet dan geven wij hieraan de hoogst mogelijke prioriteit.

U kunt alle voorkomende storingen doorgeven via de telefoon maar ook via ons storingsformulier.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.