Veel gestelde vragen

Er zijn veel vragen over de exploitatie van speelautomaten, met name over gokautomaten en de noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een gokautomaat. We maken momenteel een inventarisatie van deze vragen en zullen deze binnenkort hier publiceren.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of ons informatie formulier. Wij beantwoorden uw vragen, zover wij dat kunnen, graag.

Borbo Automaten
in het kort

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij informeren u graag!

Verantwoord ondernemerschap

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche Organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de branche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren.