Missie & Visie Borbo Automaten

Missie
Bij Borbo Automaten staat speelplezier voorop. Dat is onze belangrijkste missie. Wij zijn niet gebaat bij een negatief beeld van de speelautomatenbranche. Om die reden ondersteunen wij onze relaties die eventuele 'probleemspelers' signaleren, al komt dat door goede preventieve maatregelen steeds minder voor. Daarnaast zorgen we voor speelplezier door een breed aanbod van bewezen spelconcepten. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat onze relaties een uitstekend rendement halen uit de automaten die wij plaatsen.

Visie
Teneinde de wildgroei in de speelautomatenbranche in te dammen en grip te houden op de monopolie positie van het Holland Casino, heeft de overheid de speelautomatenbranche de afgelopen twee decennia sterk gereguleerd. Het gevolg is dat veel speelautomaten exploitanten hun activeiten moesten staken. Door de sterke lokale positie en de bovengemiddelde service en condities heeft Borbo Automaten de regulering doorstaan. Wij hebben al onze zaken op orde en dat zetten we de komende decennia voort.

Inmiddels heeft de overheid door dat zij met de regulering van de nationale speelautomaten markt te ver is doorgeschoten. Zo heeft zij geen grip op online gambling diensten die (illegaal!) door buitenlandse partijen in Nederland worden aangeboden. Hierdoor loopt de overheid honderden miljoenen aan kansspelbelasting mis. Om die reden zal de overheid op termijn Nederlandse online 'goklicenties' veilen. Borbo Automaten heeft een volledig uitgewerkt business plan klaarliggen om op deze ontwikkeling in te spelen.