Werkwijze Borbo Automaten

Borbo Automaten is een landelijk opererende exploitant van kansspelautomaten, behendigheidsautomaten en amusementsautomaten, met een sterke focus op de randstad en met name Amsterdam. Wij beschikken o.a. over een zeer groot assortiment fruitmachines en plaatsen onze automaten tegen zeer aantrekkelijke condities. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u uitstekend helpen met de juiste keuze voor uw bedrijf.

Wij plaatsen niet lukraak automaten bij onze klanten maar kijken eerst naar uw locatie en uw doelgroep. Vervolgens brengen we een advies uit. Bij dit advies staan speelplezier voor uw bezoekers en een zo hoog mogelijk rendement voor u voorop.

Wij zijn lid van de VAN Speelautomaten Branche organisatie en onderschrijven de VAN-ondernemerscode voor verantwoord ondernemersschap in de speelautomatenbranche.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze relaties klaar. Dit maakt ons een betrouwbare partner. Indien wij een automaat niet ter plekke kunnen repareren plaatsen wij een vervangende automaat.